سلام جوجه های طوطی عروس های من ۲۵ روزه هستند و دوباره جفت در حال جفتگیری هستند ،باید چیکار کرد برای جوجه ها یا مشکلی پیش نمیاید

سلام وقت بخیر

با توجه به شرایط مولدین، میتوانید جوجه ها را جدا کرده و بطور دستی تغذیه و پرورش دهید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من عروس هلندی ام حالش بده و یکمی میلرزه غذا هم دار ولی خیلی صداش ضعیف شده میشه بگید چی شده و راه درمانی ... سلام وقت بخیر بطور موقت از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق راهنمایی داروخانه اجرا ...
سلام من عروس هلندی دارم ۴ ماهه شه شپش گرفته بود از داروخونه اسپری ضد شپش مناسب طوطی گرفتم اسپری کردم بهش الان ... سلام وقت بخیر، بهترین گزینه برای کنترل یا درمان انگلهای پوستی استفاده از قطره آیورمکتین می‌باشد که فقط در ...
آیا برنج برای پرندهگان خوب است سلام وقت بخیر برنج میزان کربوهیدرات و نشاسته بالایی دارد لذا در درازمدت موحب افزایش وزن، کبد چرب و چاقی ...
سلام وقت بخیر عروس هلندیم چرا نوک هاش را به هم میسابونه یا به میله قفس میمالونه سلام وقت بخیر این یک رفتار عادی در بین اکثر طوطی سانان می‌باشد لذا نگران نباشید.