سلام جوجه عروس هلندیم‌رو تازه از مولد جدا کردم اما هرکار میکنم سرلاک نمیخوره فقط ۹ روزشه نمیدونم گرسنه نیست یا کلا سرلاک نمیخوره نمیدونم چیکار کنم میترسم اگه غذا نخوره بمیرهه

سلام وقت بخیر، اگر والدین جوجه را تغذیه نکنند شما مجاز به جدا سازی هستید. بهرحال در شرایط کنونی اجبارا باید خودتان با شلنگ مخصوص و سرنگ اقدام به تغذیه با فواصل ۴ الی ۸ ساعت نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام و عرض ادب عروس هلندی ۴۴ روزه‌ای دارم که خیلی زیاد میخوابه حتی روی دستمم خوابش می‌بره ، بال هایش رو باز ... سلام وقت بخیر پرنده شما بیماری عفونی دارد، علایم متعاقب تب، ضعف و بیحالی پرنده می‌باشد، توصیه میشود به ...
سلام من دوشب و چند ساعته عروس هلندی گرفتم که تحرک نداره فروشنده گفت ۱۰ ماهشه و نژاد گلباقالی هست ولی من شک ... سلام وقت بخیر، لطفا از پرنده و مشکلی که مد نظرتان هست یک فیلم یا چند عکس با کیفیت ارسال نمایید
سلام عروس هلندی من حدود ۲۹ روزه هست سرلاک میخوره هر روز سه وعده ی ۱۰ سی سی که با سرنگ میدم بهش البته اینم بگم ... سلام وقت بخیر، فاصله زمانی فعلا هر ۶ الی ۸ ساعت باشد، از سن ۴۰ روزگی از تخم‌مرغ آبپز، عدس، هویج و سایر موارد ...
سلام من دم مرغ عشقم ریخته و یک گردی بزرگ جای دمش در آمده روش زخم شده مثل اینکه پر مانده باشه سلام وقت بخیر، از موضع جراحت چند عکس با کیفیت ارسال نمایید. در این مدت جراحت توسط پنبه تمیز و دهانشویه بدون ...