سلام جوجه اردکم از بلندی افتاده و لنگ میزنه نمیذاره اتل بندی کنیم، فک نکنم شکستگی هم داشته باشه، پس خونریزی داخلیه؟ چیکار کنم؟ باید جراحی بشه؟ هزینه اش؟

سلام وقت بخیر

احتمالا ضرب دیدگی باشد ولی قطعا مراجعه حضوری داشته باشید.

یک امتیاز ثبت کنید
با سلام خدمت شما عزیزان پای بلدرچین من شکسنه ، آتل بستیم .اما نمیدونم جهتش چطوری باید باشه ک پاهاش درست بگیره ... سلام وقت بخیر برای تشخیص وضعیت شکستگی و نحوه تثبیت موضوع، انجام رادیولوژی ضروری می‌باشد ولی به عنوان یک ...
سلام من یک عروس هلندی دارم یک هفته میشه خریدم که اصلا جیغ نمی‌کشید اما چند روز بعدش دست به جیغ زدن کرد عروس ... سلام وقت بخیر احتمالا به دلیل استرس و احساس ناامنی پرنده دچار استرس جابجایی شده و سیستم ایمنی ضعیف و پرنده ...
سلام و عرض ادب. من دوتا جوجه تقریبا ۳ ماهه دارم یه مرغ یه خروس. یکیشون مرغه مبتلا به بیماری نیوکاسل شده.آیا ...
سلام و عرض ادب یک فنچ ماده دارم که از همون اول که خریدم پاهاش یه مقدار ناقصه و معلولیت داره و بهم گفتن که مادرزادی ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات لطفا یک یا چند عکس باکیفیت ارسال کنید و ترجیحا در اولویت حضوری مراجعه ن ...