سلام توله سگ ژرمن تقریبا ۱ ماهه دمش زخم شده بود ما موقع حموم کردنش متوجه شدم بعد مو های اون قسمت کم شده بود الان زخمش درست شده ولی موی دمش ریخته و خیلی کم شده چه درمانی داره موهای دمش دوباره در بیاد و مثل قبل بشه؟؟

سلام وقت بخیر

درمان را تکمیل کنید به مرور بهتر میسه

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر سگ من جدیدا موهاش میریزه و خیلی از قسمت های بدنش کچلی گرفته دلیلش چیه؟ سلام وقت بخیر باید نمونه گیری تخصص و آزمایش خون انجام بشه ممکنه باکتری ، قارچ یا انگل باشه و یا مشکلات غدد ...
سلام .یک توله یک ساله نژاد خراسانی دارم خیلی ضعیف هس جوری که تمام استخوان هاش دیده میشه از نظر غذا همیشه بهش ... سلام وقت بخیر، رشد یک توله، تحت تاثیر فاکتورهای متفاوتی است. اگر به لحاظ سلامتی ایرادی وجود نداشته باشد باید ...
حیوان خانگی باید روزانه چقدر آب بنوشد؟ مقدار آب مورد نیاز حیوان بر اساس اندازه، سن، سطح فعالیت و رژیم غذایی متفاوت است. آب شیرین همیشه باید برای در ...
سلام وقت بخیر سگ من نژادش فرنچ بولداگ هست ک توسط سگ ژرمن مورد حمله قرار گرفته و پهلوی آن گاز و سوراخ شده هست ... سلام وقت بخیر، اگر از ناحیه گوارشی خون ریزی داشته باشد باید اقدامات درمانی صورت بگیرد. حتما به دامپزشکی مراجعه ...