سلام توله سگم سه چهار روزه چیزی نمیخوره به شدت لاغر شده نژادش از نوع پاکوتاهه قبلا خیلی شاد و شنگول بود پاس میکرد واکنش زیاد نشون میداد میومد زیر دست و پا بازی میکرد اما هرچی صداش میزنم یا بقیه حیوونارو می بینه واکنش نشون نمی‌ده درصورتی ک قبلا اینطور نبود کلا انگار نه انگار …..بوی بدی میده و بزور سرنگ بهش شیر میدم فقط تو اب دراز میکشه ،،،،عطسه رو یک ماهه که داره، غذاش هم پوست مرغ خام و استخون مرغ و … بود … چند روز پیش هم سگمون ک نژاد ژرمن بود روی کمرشو گاز گرفت اونم بوی بد میده و بچه هاشو که تازه زاییده بود خورد….. اینم بگم توله سگم وابسته ب برادرم بود باهاش بازی میکرد رفته سرکار،،،،، نمیدونم بخاطر گاز اون یکی سگه یا افسردگی یا گرمازدگی که مریض شده…. دسترسی ب جایی هم ندارم لطفا راهنماییم کنید

سلام وقت بخیر، آیا سگ شما واکسنهایش را به طور کامل دریافت کرده است؟ ممکن است به دلیل شروع برخی بیماریهای ویروسی این علایم را ببینیم

3/5 - (3 امتیاز)
سلام و عرض ادب سگ من ۱۴ سالشه و نژادش مالتیزه الان از اردیبهشت تا حالا ۲ بار خون دماغ شده دائما توی تنفسش احساس ... سلام وقت بخیر باید آزمایش خون و عکس رادیولوژی انجام بشه که نظر قطعی بدیم
سلام..امروز یک توله سگ بومی کوچک اندازه یک گربه از زیر در وارد حیاط خانه ما شده..من مادرش پیدا نکردم و تا حالا ... سلام وقت بخیر شکم به احتمال زیاد این طور که میفرمایید مشکلی ندارد ولی اون حشرات که فرمودید ، کک هستند باید ...
سلام سلام خسته نباشید ۴ روز پیش یه سگ گرفتم سگ از قبل خوب بود قبل اینکه تحویلش بگیریم ولی وقتی تحویلش گرفتیم ... سلام وقت بخیر مسائلی که میفرمایید ، ممکنه آسیب به اعصاب صورت وارد شده باشه که باید توسط دامپزشک معاینه بشه ...
سلام من یه سگ شیتزو دارم نره و چند هفته دیگه یک سالش میشه از سه ماهگی به سرپرستی گرفتمش و چهار ماهگی جای دستشوییشو ... سلام وقت بخیر اگر استرس خاص مثل تنها گذاشتن ، رفت و آمد های زیاد و ... ایجاد شده ، سعی کنید برطرف کنید. حتما ...