سلام توروخدا بهم جواب بدید. گربم ۲ سالشه دیروز از بالکن از ۴ طبقه افتاد پایین . سقف دهنش از داخل ی خط عمیق شکاف برداشته و پاره شده . دیروز کلی از دهن و بینیش خون اومد. امروز میخوان جراحیش کنن گفتن باید بخیه بخوره جراحی بشه. هزینشم بین ۳ تا ۵ میلیون ک خیلی سنگینه برام و قرض کردم از چندنفر. سوالم اینه جراحیش کنن دیگه خوب میشه؟

سلام وقت بخیر، بله این موضوع رو بهش شکاف کام میگن و حتما باید جراحی بشه و با جراحی خوب میشه نگران نباشین

4.5/5 - (2 امتیاز)
گربه تو کوچه مون چشمش عفونت کرده بود چرک میداد  منم آوردمش تو پارکینگ بمونه براش قطره سیپلکس ریختم چند روز ... سلام وقت بخیر، اگر دوز دارو مناسب را دریافت نکند علائم مجددا باز میگردد. ممکن است نیاز باشد علاوه بر قطره دارو ...
درود وقت بخیر بچه گربه من 1ماهشه و تقریبا دو روز بیحال و تلو تلو ومیخوره فکر کردم،گرما زده شده ولی آب و شیر ... سلام وقت بخیر اگر به طور کامل دچار بی اشتهایی شده لطفا برای سرم تراپی به دامپزشک مراجعه بفرمایید
با سلام و وقت بخیر من واسه یه کاری دوروز خونه نبودم و گربه ای ک تو حیاط بود و تنها گذاشتم و وقتی برگشتم دیدم ... سلام وقت بخیر، ممکنه آبسه باشه، حتما باید مو های ناحیه تراشیده بسه ، آبسه تخلیه بشه و یک هفته آنتی بیوتیک تزریقی ...
سلام من دو تا بچه گربه رو از شیر خواری آوردم پیش خودم الان تقریبا ۴ ماهشونه خونمون یه حیاط خیلی بزرگ داره مامانم ... سلام وقت بخیر اگر شرایط نگه داری داخل منزل را داشته باشین برای بچه گربه ها خیلی بهتر هست و احتمال درگیری ...