سلام بچه گربه م یه چند وقتیه که موقع خواب یکدفعه دست و پاهاش و سرش می لرزه و یکی از چشماشم بازه و می لرزه میشه بگین مشکلش چیه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام گربه من دیروز واکسن سه گانه زد امروز بالا آوورد مشکلی ایجاد میکنه بعدش غذا دادم خورد سلام وقت بخیر مشکلی نیست نگران نباشید
سلام خسته نباشید گربه من دو ماهشه یک هفته پیش صداش گرفته بود و بی حال بود و دائم ناله میکرد بعد از یه هفته خوب ... سلام وقت بخیر احتمالا در گیری تنفسی پیدا کرده و مبتلا به ویروس هرپس شده باشد لطفا جهت دریافت انتی بیوتیک ...
گربه من dsh هست و یک سال و شش ماهه و چهار کیلو مولتی ویتامین و مالت( هر دو خمیر هست) چقدر و هر چند وقت یک بار بدم ... سلام وقت بخیر ویتامین هایی از قبیل تاپ تن و.. به صورت روزانه یا یک روز درمیان قابل استفاده هستن خمیر مالت ...
درود گربم من سه تا بچه داشت حالا دو تاشو واگزار کردم و الان دو سه روزه دو تا سینه عقبیش ورم کرده شرایط ندارم ... سلام وقت بخیر، سعی کنین این یکی توله رو روی اون دوتا سینه بذارین، به مرور کوچک میشه