سلام بچه گربم الان دو شبه شکمش باد کرده ‌و چیزی نمیخوره و یکسره می‌خوابه باید چیکار کنیم

سلام وقت بخیر

لطفا جهت دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه بفرمایید

3/5 - (2 امتیاز)
سلام گربه من بچس همش خوابه خیلی بی حاله سلام نیاز به معاینه و مراجعه به دامپزشک است
سلام خسته نباشید من یک گربه رها شده تو خیابون پیدا کردم داخل دهنش افت سفید زده و غذا نمیخوره ایا دارو داره ... سلام وقت بخیر، باید از نزدیک ویزیت شود تا ماهیت آن تشخیص داده شود.
سلا یه بچه گربه مشکی dsh که مادرش ولش کرده تو حیاطمونه. فک کنم ۵ ۶ هفتشه. هر چی میخوره بالا میاره. حتی من فک کردم ...
سلام من بچه گربم مادر نداره و ۸ الی ۹ روزشه اما یکی از چشماش عفونت کرده چیکار کنم ؟ سلام وقت بخیر، میتوانید از قطره چشمی سیپلکس استفاده کنید . هر ۶ ساعت داخل چشم بریزید. در صورت عدم بهبود به دامپزشک ...