سلام به بچه گربه ام پودرضد کک زدم بعد چند ساعت دیدم گربه ام سرفه میکنه و آب بالا اورد همچنان سرفه میکنه و کمی بی حاله چیکار کنم؟

سلام وقت بخیر، براش بخور سرد بذارین به و مرور بهتر میشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام.من گربه ام از دیروز عطسه می کنه،خیلی نگرانش هستم. سلام وقت بخیر، اگر مواد آلرژی زا در خانه هست مثل گل و گیاه . انواع دود ها و شوینده ها و ... حذف بشن در غیر این صورت لطفا ...
سلام وقتتون بخیر،ما یه بچه گربه پیدا کردیم دقیقا نمیدونم چند وقتشه خیلی کوچیکه هنوز شیر میخوره و من چند روزه ... سلام وقت بخیر احتمالا دچار پرولاپس رکتوم شده باشه لطفا در اسرع وقت به دامپزشک جراح مراجعه فرمایید
سلام،گربه زایمان سختی داشته در کنار خیابان،برگشته خونه با یک بچه که به دلیل نداشتن شیر بچه اش را از دست داده،حالا ... سلام وقت بخیر، احتمالا غدد پستانی عفونت کرده اند یا به علت تجمع شیر به شدت درد دارند. ممکن است جفت یا جنین در ...
با سلام.الان متوجه شدم موی روی یکی از پاهای گربم خالی شده،ظاهرا خارش و سوزش نداره چون بی قراری نمیکنخ،من کک ... سلام وقت بخیر، جهت بررسی نمونه سطحی از اون ناحیه انجام بشه، شایع ترین عامل قارچ هست.