سلام بنده ی سگ شیتزو تریر ۴ ساله دارم ک از دیشب بی‌حالی توش دیده شد امروز دوبار استفراغ کرد و بعداز اون ب پزشک مراجعه کردم سگ در ناحیه دور چشم قرمزی و تورم داشت و در ناحیه لثه هم تورم داشت ک با زدن سرم و آمپول تورم و قرمزی خیلی کاهش یافته تا اینکه از چن ساعت گذشته تنگی نفس توش مشاهده کردم تنگی نفس همراه با دفع ادرار با حجم زیاد و بیقراری داره و نمیخابه

سلام وقت بخیر، احتمالا واکنش الرژیک هست باید در اسرع وقت به دامپزشک مراجعه کنین

5/5 - (1 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر من ی خرگوش ۳ ماه دارم پشم های گوش و پاهاش و دستاش ریخته و قرمز شده سلام وقت بخیر بیمار یا دچار قارچ هست با انگل حفار
سلام وقت شمابخیر دیروز موقع شستن لاک پشت گوش قرمز،قسمت کوچکی از لاک کنده شد و پوست دیده می شود،چه اقداماتی ... سلام وقت بخیر پوست اندازی یک روند نرمال هست در صورت وجود نور یو وی این موصوع له صورت خودکار انجام میشه
جوجه یی حدودا ۳ الی ۴ ماهه دارم اواخر زیر نوکش یعنی گلویش باد کرده زبانش به ته حلقش رفته صدایش مثل جیغ زدن شده ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما، احتمالا پرنده مبتلا به عفونت دستگاه گوارش به ویژه پیش معده می‌باشد ...
سلام عروس هلندی دارم یک سال خریده ام پرهای بال و دمش افتاد و وقتی در میخواد در بیاد خشک میشود و میافتد ویتامین ... سلام وقت بخیر احتمالا با توجه به توضیحات، پرنده مشکوک به ابتلا به بیماری فساد پر و منقار طوطی سانان می‌باشد. مکمل ...