سلام بنده یک عروس هلندی دارم که ۸ ماهش بود که خریداری کردم و از بلندی افتاد و یکی از شاه پراش کنده شد (همراه با خون) از وقتی این شاه پر کنده شده اصلا نمیزاره این پر رشد کنه و خودش اون پرو میکنه و فقط هم همون شاه پری که کنده شده بود رو میکنه چه کار کنم شاه پر های دو تا بالش رشد کنن؟

سلام وقت بخیر

شاه‌پر آسیب دیده را توسط باند و تجهیزات موجود در جعبه کمک‌های اولیه به مدت چند روز پانسمان نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر چهار ماه هست یک عروس هلندی نر دارم الان ۶ ماهشه. هرچی شاه بال سمت چپش میخواد در بیاد و یکم ... سلام وقت بخیر اگر چیدمان و آرایش پرها در بال سمت دیگر عادی و طبیعی هست، قطعا یک مشکلی در بال مورد نظر وجود ...
سلام من یک مرغ مینای ۳ ساله دارم الان ۳ روزه که خیلی بی حاله همش کف قفس و اینور اونور میشینه و دهنش مداوم بازه ... سلام وقت بخیر احتمالا یک مشکل یا بیماری تنفسی مطرح می‌باشد. توصیه به مراجعه حضوری و معاینه بالینی می‌ش ...
پرندم بی حاله، اسهال داره، دور چشماش یه ذره باد کرده و تو چشمش خیلی آب هست و همش خوابش میاد، دیگه صدایی در نمیاره ... سلام وقت بخیر قطعا با توجه به توضیحات شما پرنده یک درگیری عفونی دارد با راهکارهای خانگی نمی‌توان پرنده ...
سلام وقت بخیر..یک جفت عروس هلندی دارم که مدت یک سال میشه کرک وپرهای پرنده نر کامل ریخته و فقط پوست هستش..از نظر ...