سلام بنده بخاطر نارسایی کلیه باید پیوند انجام بدم، گربه خانگی دارم و بیرون و حیاط هم نمیذارم بره، مشکلی برام پیش نمیاد اگه بعد پیوند کلیه با گربه م زندگی کنم؟

سلام وقت بخیر، اگر حیاط و بیرون نمیره و بیماری خاصی نداره، مشکلی نیست

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر من یه گربه ۵ ماه دارم بعضی وقتا همش چشمشو میبست در حد یه ۲۰ سانیه من جدی نگرفتم تا چشمش اب میومد ... سلام وقت بخیر مشکلی نداره میتوانید هر ۶ ساعت ۱ قطره سیپلکس داخل چشمش بریزین
گربم ۴ ماهشه وامروز تنها توکوچه رفته بودویه گربه خیلی بزرگتراذیتش کرده و کتکش زده بود الان ۱۵ ساعته هیچی نمیخوره ... سلا و وقت بخیر غذا نخوردن در این شرایط می‌تونه به علت ترس یا درد باشه که باید توسط دامپزشک معاینه بشه لطفا ...
گربه dsh ماده دارم که 13 جولای فحل شد و بعد از 9 روز فحلیش تموم شد ولی دو روز پشت هم روزا کامل می‌خوابید و شبا میرفت ... سلام و وقت بخیر بچه فحل هست و باید عقیم بشه گربه ها در فصل فحلی که در بهار و تابستان هست ، همیشه فحل هستند ...
گربه من dsh هست و یک سال و شش ماهه و چهار کیلو مولتی ویتامین و مالت( هر دو خمیر هست) چقدر و هر چند وقت یک بار بدم ... سلام وقت بخیر ویتامین هایی از قبیل تاپ تن و.. به صورت روزانه یا یک روز درمیان قابل استفاده هستن خمیر مالت ...