سلام بنده ببخشید من گربه دارم و 20 روزشه نژادش کالیکو از دیشبه صداش ی جوری شده شبیه خرناسه و گرفته و واضح نیست و همچنین چشمشم قرمزه انگار خون اومده و ی ترشحات ریزی هم داره نمیدونم چیکار کنم

سلام وقت بخیر

حتما جهت ویزیت و تشخیص دقیق به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
احتمال ابتلا به بیماری های ویروسی وجود دارد

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر. بچه گربه ای خیابانی دچار مشکل شده نیاز به کمک دارد. دهانش پاره شده و نمی تواند غذا بخورد و روز ... سلام وقت بخیر ممکن هست به دلیل بیماری های عفونی مثل کلسی ویروس دچار این مشکل شده باشد که راه درمان تجویز ...
سلام وقت بخیر،من یک گربه نر دارم که چند وقتی هست به مشکل کریستال مثانه دچار شده،البته بعد کلی آزمایش و سونوگرافی ... سلام وقت بخیر متاسفانه این بیماری ژنتیکی هست و‌ مثانه گربه شما به طور ژنتیکی و‌ارثی سنگ ساز هست حتی اگر ...
سلام وقت بخیر دوتا بچه گربه هام سرما خوردن راه درمانی هست که بتونم انجام بدم تازه ۲۰ روزشونه سلام وقت بخیر باید تمامی علائم بالینی دقیق توسط دامپزشک ویزیت شود تا انتی بیوتیک مناسب تجویز شود
سلام و روز بخیر. من امروز با یک گربه خیابانی که حدود دوماهه در محله ما متولد شده بازی میکردم احساس تیزی ناخنش ... سلام وقت بخیر، اگر زخمی ایجاد نشده نیاز به نگرانی نیست. اما اگر به طور کل با حیوانات خیابان و غیر واکسینه در ...