سلام بلدرچینم توسط کلاغ مورد حمله قرار گرفته و نوک بالایی شکسته و غذا نمیتونه بخوره . راهی برای درمان وجود داره؟ نوکش رشد میکنه؟

سلام وقت بخیر، بله نو پرنده در گذر زمان و طی چند ماه رشد خواهد کرد. توصیه به مراجعه جهت درمان و پروتز منقار می شود و در این مدت پرنده بصورت دستی و غذای نرم تغذیه شود.

3.3/5 - (3 امتیاز)
ببخشید من دوتا اردک دارم سه روزشون هست میتونم بزارم شنا کنن باتشکر! سلام وقت بخیر بله می‌توانند شنا کنند فقط دچار افت دما و سرمازدگی نشوند.
سلام وقتتون بخیر مرغ مینا پیدا کردم که گربه از پاش گرفتش و پاشو از جا درآورده میخواستم ببینم هزینه درمانش ... سلام وقت بخیر برای هرگونه اعلام نظر باید پرنده معاینه و ارزیابی شود، در اصل تشخیص بر پایه معاینه و ارزیابی ...
سلام من یه جوجه مرغ بومی گرفتم همون موقع که آوردمش خیلی بی حال بود الان دقت میکنم میفهمم اسهاله‌ روش درمانی ... سلام وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی داروی اِنروفلوکساسین یا نئومایسین اُکسی تتراسایکلین تهیه و طبق راهنمایی ...
سلام طوطی راهب من پاش شکسته الان 8روزه اتل بستن با چسب پارچه ای کی باید چسب رو باز کنم سلام وقت بخیر، در صورت آتل‌بندی درست و تجویز داروهای لازم، حداقل چهار هفته باید صبر کنید.