سلام برای مهاجرت به عمان حتما باید آزمایش تیتر هاری انجام بشه؟

سلام وقت بخیر

بله تیتر هاری نیاز هست

یک امتیاز ثبت کنید
سلام یه گربه حدودا یک و سال و خرده دارم که راه میره لنگ میزنه وقتی که بالای ران پا یا همان ناحیه ی کناری معده ... سلام وقت بخیر لطفا جهت اخذ عکس رادیولوژی و معاینه داخلی به بیمارستان دامپزشکی مراجعه بفرمایید
گربه پرشین پنجاه روزه دارم بنظر میاد چشماش انحراف داشته باشه,ایا درست فکر میکنم؟ سلام وقت بخیر احتمال داره مادرزادی باشد ولی برای تشخیص دقیق باید توسط دامپزشک متخصص چشم معاینه شود.
گربم چهار ماهشه پریشب رفتم واکسن زدم از همون شب اسهاله تا الان بخاطر واکسنه؟ چی باید بدم بهش بخوره؟ سلام وقت بخیر میتونه به خاطر واکسیناسیون باشه اما در صورت مشاهده موارد زیر در ۱۴ ساعت آینده به دامپزشک مراجعه ...
وقت بخیر سوال بنده این بود که امروزم گربم رو عقیم کردم نر هم هست و الان نزدیک به ۶ ساعت گذشته که گربم تکون خاصی ... سلام وقت بخیر، مدت زمان برگشت از بیهوشی به چندین مورد مربوط میشه از جمله نوع داروی بیهوشی، میزان داروی بیهوشی، ...