سلام بخیر و خسته نباشید من یه روز هست دو تا جوجه 30 روزه مرغ مینا خریدم اینا یه مقدار بی حالن آیا این طبیعیه؟!؟

سلام وقت بخیر، قطعا هرگونه علایمی نظیر ضعف، بی‌حالی، بی اشتهایی، عدم خوردن آب و غذا طبیعی نیست و باید به دامپزشک مراجعه شود.

یک امتیاز ثبت کنید
طوطی گرینچیک داریم از صبح حالش خوب بود بع غیر از غذای روزانه یکم موز خورده و یک لیس به بستنی زده.. بعدش خوب بود ... سلام وقت بخیر، ترکیباتی مانند بستنی برای پرنده مناسب و مجاز نیست، به دلیل قند بالا و حضور شیر، روند فساد مواد ...
مرغ من سرش به شکل بدی لای میله های قفس گیر کرده بود بعد از اینکه از اون حالت نجاتش دادم سرپا وایمیسته به شکل ... سلام وقت بخیر، بی اشتهایی و تعادل نامناسب پرنده به خاطر آسیب وارده به سر می باشد، بهتر است دامپزشک پرندگان ...
سلام وقتتون بخیر من پرندم چند روزه حالش خوب نبود و بردمش دامپزشکی اون بهش داروی انسان داد رفته رفته حال پرندم ... سلام وقت بخیر سبب‌شناسی و اتیولوژی تشنج بسیار پیچیده بوده و نیاز به معاینات دقیق و استفاده از سایر ابزارهای ...
چه نوع غذا و رژیم غذایی برای بلدرچین توصیه میکنید؟ سلام وقت بخیر غذای پلت استارتر مرغداری مناسب‌ترین گزینه می‌باشد.