سلام ببخشید ۳روز پیش پای پرنده ام شکسته و دکتر پرندگان نبود که ببرم میشه کمکم کنید الان یکم سبز مایل به سیاه شده از ران شکسته

سلام وقت بخیر

پا در اثر شدت عارضه دچار التهاب، کوفتگی و کبودی شده، اگر به دامپزشکی مراجعه نکنید، عفونت موضع آسیب دیده معضل بعدی خواهد بود‌.

4/5 - (1 امتیاز)
من یه کوتوله برزیلی دارم چند روزی هست قسمت بالای دمش رو میخارونه.به حدی که خودش رو زخم میکنه.الان انگار بالای ... سلام وقت بخیر استحمام پرنده بیشتر شده و داروی ضد انگل پوستی لحاظ شود. برجستگی مشاهده شده غده یوروپیجیال ...
سلام ببخشید من پرنده ام بی حال است و داره بد تر میشه وداره میمیره می‌شود برای درمانش راهنماییم کنید سلام وقت بخیر، گزارشات ارائه شده بسیار کلی بوده و از سوی دیگر برای شرایط اورژانسی قطعا نیاز به تجهیزات بیمارستانی ...
سلام عروس هلندیم سه شاخه از تاجش افتاده بازم در میاد سلام وقت بخیر بله در میاد و نگران نباشید، استفاده از قطره مولتی ویتامین جهت تسریع رویش پر مفید می‌باشد.
سلام من دم مرغ عشقم ریخته و یک گردی بزرگ جای دمش در آمده روش زخم شده مثل اینکه پر مانده باشه سلام وقت بخیر، از موضع جراحت چند عکس با کیفیت ارسال نمایید. در این مدت جراحت توسط پنبه تمیز و دهانشویه بدون ...