سلام ببخشید گربه من از قسمت رون فک کنم پاهاش شکسته بود و من یکشنبه بردمش دامپزشکی گفتن چون کوچیکه نمیشه جراحی کرد و باندپیچی هم نکردن چون گفتن پوکی استخوان داره بعد ی کپسول و دوتا شربت دادن. الان گربه من از دیروز همینطوری افتاده و عین مُرده ها تکون نمیخوره و اصلا بلند نمیشه غذا هم نمیخوره و ضعیف شده . نمیدونم به خاطر دارو هاشه یا داره میمیره…

سلام وقت بخیر

لطفا به بیمارستان دامپزشکی مرکزی مراجعه بفرمایید و گربه توسط متخصص داخلی و جراح ویزیت بشه
به علت شکستگی و درد و ضعف بی اشتها شده حیوان غذا نمیخوره و دارو و سرم براش تجویز باید بشه تا شرایطش برای جراحی مناسب بشه و بتوان بعد از سر حال شدن جراحیش کرد

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر گربه من صداش تغییر کرده و نمی‌تونه راحت صحبت کنه و اون بازی گوشی قبل خودش رو نداره و حالتی که ... سلام و وقت بخیر، حتما عکس رادیولوژی از قفسه سینه انجام بشه. ممکنه آسم باشه. اگر در محیط دود عود ،اسفند سیگار ...
سلام من یک گربه دارم متوجه شدم امروز روی گوشش دیدم که یه بخشیش سیاه شده و موی ان بخش ریخته و یکم قرمزه سلام وقت بخیر، باید معاینه بشه ممکنه قارچ یا انگل باشه
سلام وقتتون بخیر، من گربم دیشب زایمان کرد، تا الان که تقریبا 16 ساعت گذشته نه ادرار کرده نه مدفوع، شکمشم هنوز ... سلام وقت بخیر ابتدا باید با عکس رادیولوژی تعداد توله ها مشخص بشن که مطمئن بشیم توله ای جا نمونده باشه در ...
با سلام و وقت بخیر من واسه یه کاری دوروز خونه نبودم و گربه ای ک تو حیاط بود و تنها گذاشتم و وقتی برگشتم دیدم ... سلام وقت بخیر، ممکنه آبسه باشه، حتما باید مو های ناحیه تراشیده بسه ، آبسه تخلیه بشه و یک هفته آنتی بیوتیک تزریقی ...