سلام ببخشید گربه من از ساعت چهار صبح استفراغ کرده بعد باز الان داره کف سفید بالا میاره میشه بهم بگین چطوری بهش کمک کنم حداقل حالش بهتره بشه؟؟لطفا چون الان دامپزشکی در دسترسمون نیست

سلام وقت بخیر

فعلا ۲۴ ساعت ناشتایی بهش بدید
هم آب نخوره و هم غذا
فقط مقداری یخ جلوش بذارید
سپس مقداری برنج و سینه مرغ آب پز یا کبابی بدون ادویه بهش با حجم کم شروع کنید
اگر همچنان ادامه داشت باید معاینه بالینی و آزمایش و رادیولوژی انجام شود

یک امتیاز ثبت کنید
گربه من با توجه به آزمایش fip داره حدود 1 ساله داره نژاد دی ای اچ هست ولی پارسال بیماری پنو کوپنی هم گرفته بود ... سلام وقت بخیر اف ای پی یک بیماری ویروسی کشنده هست اخیرا درمانی به نام جی اس برای آن یافت شده که به احتمال ...
سلام خسته نباشید من 18سالمه و ابله مرغون گرفتم میخواستم ببینم که ممکنه گربه ام مریضی از من بگیره اگه ازه چطوری ... سلام وقت بخیر، هیچ شواهدی مبنی بر اینکه ابله مرغان از انسان به گربه منتقل شود وجود ندارد.
سلام گربه من بچس همش خوابه خیلی بی حاله سلام نیاز به معاینه و مراجعه به دامپزشک است
خداقوت و خسته نباشید …. ببخشید خواهرم داخل سرویس بهداشتی رو با مواد شوینده وایتکس و جرمگیر داشت میشست من ... سلام وقت بخیر لطفا گربه را در محیطی بگذارید که بوی وایتکس نباشد و آب و غذای حیوان را تعویض کنید