سلام ببخشید چشم پرنده ما عفونت کرده یه بار بردیم دکتر قطره داده ولی خوبی نشده الان چه قطره ای باید بزنیم

سلام وقت بخیر

قطره سیپلکس و پماد تتراسایکلین چشمی هر ۱۲ ساعت اجرا کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام دو تا جوجه اردکای من گاها یه مایع سفید رنگ لزج دفع میکنن برای غذاشونم بهشون دونه پارس میدم سلام وقت بخیر، اگر پرنده ها علایم بیماری ندارند، فعلا نکته خاصی نباید باشد.
سلام، من عروس هلندیم حدود یه ماه و نیم قبل ی عفونت جزئی داشت ک دکتر برای دو تا انتی بیوتیک باکتری واستاتیک ... سلام وقت بخیر احتمالا پرنده در حال حاضر درگیر بیماری تنفسی می‌باشد، بهتر است معاینه شود و از قفسه سینه، ...
سلام من یه عروس هلندی دارم تازه خریدم 8 ماهس که امروز وقتی بلند شد جنب و جوش زیادی داشت کمی هم جیغ زد اندازه ... سلام وقت بخیر رفتارهای توصیف شده تا حد زیادی عادی و طبیعی می‌باشند.
سلام پرنده من بر اثر کریستال نعنا که تو آب حل شده بوده مسموم شده با شیر سم زدایی کردم الان بیجار و بیهوش افتاده ... سلام و وقت بخیر کیس‌های مسمومیت جزو موارد اورژانسی می‌باشند از این رو درمان‌های خانگی برای نجات آنها اصلا ...