سلام ببخشید پرنده من گردنش شکسته و الان گردنش کچ شده می خواستم بدونم باید چیکار کنم تا درست بشه

سلام وقت بخیر

باید توسطردامپزشک بطور دقیق معاینه، رادیولوژی انجام و با توجه به شرایط آتل بندی یا جراحی انجام شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید من ی مرغ مینا دارم نمی‌دونم چند وقتشه چند روزی هست غذاش تموم شده بودم یکی از فامیلامون گف ... سلام وقت بخیر قطعا بخاطر غذای ارائه شده است. نخودچی نه تنها تامین کننده نیازهای غذای پرنده شما نیست بلکه ...
سلام طوطی راهب من پاش شکسته الان 8روزه اتل بستن با چسب پارچه ای کی باید چسب رو باز کنم سلام وقت بخیر، در صورت آتل‌بندی درست و تجویز داروهای لازم، حداقل چهار هفته باید صبر کنید.
با عرض سلام و خسته نباشید عروس های ما ۳ جوجه ۲۰ ، ۲۲ ،۲۴ روزه دارن، دیشب احساس کردیم شکم جوجه کوچکتر ورم کرده ... سلام وقت بخیر، احتمالا دچار تورم روده و مشکلات گوارشی شده. استفاده از یک آنتی بیوتیک موثر بر دستگاه گوارش ...
من عروس هلندی خیلی خیلی بیحال شد جوری که تقریبا رو پاش نمی ایسته و هیچی نمی خوره سلام وقت بخیر پرنده شما به شدت بیمار است، حتما به دامپزشکی مراجعه نمایید‌.