سلام ببخشید من پرنده ام بی حال است و داره بد تر میشه وداره میمیره می‌شود برای درمانش راهنماییم کنید

سلام وقت بخیر، گزارشات ارائه شده بسیار کلی بوده و از سوی دیگر برای شرایط اورژانسی قطعا نیاز به تجهیزات بیمارستانی می‌باشد، لذا جهت نجات پرنده در اولین فرصت به دامپزشکی مراجعه نمایید‌.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام ببخشید چشم پرنده ما عفونت کرده یه بار بردیم دکتر قطره داده ولی خوبی نشده الان چه قطره ای باید بزنیم سلام وقت بخیر قطره سیپلکس و پماد تتراسایکلین چشمی هر ۱۲ ساعت اجرا کنید.
به کبوتر غذا می دهم ولی بعد از مدتی هی دهانش را باز و بسته می کند فکر می کنم درد داره سلام وقت بخیر احتمالا کبوتر مبتلا به بیماری تریکوموناس می‌باشد که علایمی نظیر دهنک زدن، تهوع و بوی نامطبوع ...
سلام و عرض ادب عروس هلندی ۴۴ روزه‌ای دارم که خیلی زیاد میخوابه حتی روی دستمم خوابش می‌بره ، بال هایش رو باز ... سلام وقت بخیر پرنده شما بیماری عفونی دارد، علایم متعاقب تب، ضعف و بیحالی پرنده می‌باشد، توصیه میشود به ...
سلام وقتتون بخیر. من یه بلبل خرما دارم نزدیک ۲_۳ ماهشه الان یه روزی میشه که کسل و بی حاله همش می‌خوابه غذا هم ... سلام و وقت بخیر با توضیحات شما پرنده درگیر یک عامل عفونی هست و بهتره توسط دامپزشک بطور دقیق معاینه بشود.