سلام ببخشید من تقریبا یه ساله تو حیاط خونم به یه گربه غذا میدم اونم همینجا میمونه و تا حالا فقط یه بار مریض شده بود و غذا نمیخورد منم برده بودمش دامپزشک براش دارو نوشته بود و از اون وقت تا حالا اصلا مشکلی نداشت ولی امروز از صبح دوباره غذا نمیخوره، بیحاله، خیلی آروم راه میره و نمیتونه از یه جایی مثلا پله بالا بره پاهاشم میلرزه، میشه لطفا راهنماییم کنین من تو روستا زندگی میکنم و اینجا دامپزشک نداریم ولی هر دارویی که بگین میتونم تهیه کنم لطفا سریع جواب بدین.

سلام وقت بخیر

غذا نخوردن ، بی‌حالی و لرزش پاها و ضعف، یک علامت هستن که بیماری خیلی مختلفی میتونن باعث این علائم شوند
به خصوص که گربه خیابانی هست و تاریخچه خاصی ازش نداریم
باید آزمایش خون و سونوگرافی انجام بشه

4/5 - (1 امتیاز)
آیا می‌توانیم به حیوانات خانگی غذای انسانی بدهیم؟ برخی از غذاهای انسانی در حد اعتدال برای حیوانات خانگی بی خطر هستند، مانند گوشت یا سبزیجات پخته شده ساده. اما ...
سلام وقتتون بخیر، من گربم دیشب زایمان کرد، تا الان که تقریبا 16 ساعت گذشته نه ادرار کرده نه مدفوع، شکمشم هنوز ... سلام وقت بخیر ابتدا باید با عکس رادیولوژی تعداد توله ها مشخص بشن که مطمئن بشیم توله ای جا نمونده باشه در ...
سلام.من گربه ام از دیروز عطسه می کنه،خیلی نگرانش هستم. سلام وقت بخیر، اگر مواد آلرژی زا در خانه هست مثل گل و گیاه . انواع دود ها و شوینده ها و ... حذف بشن در غیر این صورت لطفا ...
سلام من ی گربه dsh حدودا ۲۳ روزه دارم تنها تو جوب بدون مادر بود الان دارم ازش نگهداری میکنم و بهش شیر بدون لاکتوز ... سلام وقت بخیر، متاسفانه منظور سوالتان را متوجه نشدیم.