سلام ببخشید عروس هلندی من هی خودشو میخاره یا میخوره پراشو همه جاشو میخارونه یا میخوره این عادی ؟؟

سلام وقت بخیر

این یک نشانه از وجود بیماری‌های مرتبط با پوست و پر پرندگان می‌باشد.
پرنده حداقل ۲ نوبت در هفته استحمام کند و از رفتار، عارضه یا موضوع مورد نظر یک یا چند عکس و فیلم در زوایای مختلف و با کیفیت مناسب ارسال نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من عروس هلندیم دختره و مدفوعش بوی بد میده چکار کنم؟ سلام وقت بخیر احتمالا درگیر عفونت گوارشی هست و باید به دامپزشکی مراجعه کنید تا از مدفوع نمونه برداری و آزمایش ...
سلام خسته نباشد عروس هلندی من بعد از اینکه از قفس در آوردم بیرون شروع به پرواز کرد و به دیوار خورد و بعد از ... سلام وقت بخیر تمام این رفتارها متعاقب ضربه و تصادف می‌باشد، باید پرنده بطور کامل معاینه، رادیولوژی و داروی ...
کبوتر من بزگ شده ولی دانه نمی خوره باید چه کاری انجام بدم سلام وقت بخیر، باید در ابتدا بطور دستی اقدام به تغذیه کردن پرنده کنید تا تدریجا عادت کند.
سلام ببخشید جوجه مرغ عشق ها چه غذایی میخورند آیا خیار یا کاهو هم میخورند سلام وقت بخیر غذای اصلی توسط والدین یا سرلاک می‌باشد ولی از اقلام دیگر مثل میوه و سبزیجات جهت تنوع تغذیه ...