سلام ببخشید جوجه مرغ عشق ها چه غذایی میخورند آیا خیار یا کاهو هم میخورند

سلام وقت بخیر

غذای اصلی توسط والدین یا سرلاک می‌باشد ولی از اقلام دیگر مثل میوه و سبزیجات جهت تنوع تغذیه استفاده کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
من یک جوجه دارم مریضه داداشم نازش کرد و بعد به مرغ عشقم دست زد ایا مریضیش انتقال پیدا نمیکنه نگانشم لطفا جواب ... سلام وقت بخیر، اگر بیماری جوجه مریض عفونی و با منشا ویروسی یا باکتریایی باشد، تا حدودی خطر سرایت وجود دار ...
سلام وقت بخیر خسته نباشید من دو تا عروس هلندی ماده و نر دارم اینا هیچ کدوم غذا نمیخورن و مدفوع خودشون رو م ... سلام وقت بخیر، مدفوع خواری دلایایل مختلفی دارد که یکی از آنها نشانه کمبود ویتامین می‌باشد، بنابراین یک مولتی ...
جوجه اردکم هی سرش و رو میاره بالا و به کمرش میچسبونه طوری که اگر نگیرمش میفته و دست و پا میزنه چیکار کنم یکی ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما، تشخیص اولیه کمی ناممکن است و توصیه می‌گردد بطور بالینی و دقیق معاینه ...
من کاسکو مولد دارم جفتگیری داره شکمش ماده باد داره ولی تخم نمیکنه. ؟؟؟ سلام وقت بخیر فعلا صبور باشید احتمالا پوسته آهکی روی تخم کامل تشکیل نشده که قابل لمس نیست.