سلام ببخشید توی حیاطمون یه گربه داریم این گربه رفته چند تا از بچه هاشم آورده بعد امروز یکی از بچه ها شو دیدم که چشمش به طور نصف بیرون اومده و کل چشمش انگاری فقد با یه رگ روی صورتش موندع و کاملا از صورتش فاصله داره من هیچ چیزی در مورد این چیزا نمیدونم ولی میخوام یه کمکی کنم بهش باید چیکار کنم؟

سلام وقت بخیر، اگر به طور کامل چشم بیرون آمده باید تخلیه چشم توسط دامپزشک جراح صورت بگیرد. اما اگر فقط در حد عفونت و التهاب هست میتوانید از قطره چشمی سیپلکس استفاده بفرمایید.

3/5 - (1 امتیاز)
چگونه خانه را برای حیوانات امن کنیم؟ گیاهان سمی را از محیط خارج کنید، کابینت های مواد شیمیایی را قفل کنید و اشیاء کوچک و نوک تیز را دور از دسترس ...
سلام بچه گربه م یه چند وقتیه که موقع خواب یکدفعه دست و پاهاش و سرش می لرزه و یکی از چشماشم بازه و می لرزه میشه ...
گربم عفونت گوش داره دکتر گفتن ۷روز گلیسرین و بعد ۱۰ روز سیپلکس بریزم ولی هنوز خوب نشده و خارش و سیاهی داره ... سلام وقت بخیر باید به دامپزشکی مراجعه کنین و از گوش نمونه برداری بشه و معاینه بیشتری بشه
سلام ویروس پن لوکوپنی در محیط خونه چقدر زنده میمونه؟ و با ضد عفونی کننده های مخصوص ویروس ها از بین میره؟ و ... سلام وقت بخیر در برخی منابع گفته شده تا ۶ ماه و حتی در صورت مناسب بودن شرایط ، یعنی در خاک تاریک و مرطوب تا ...