سلام ببخشیدمن یه عروس هلندی ۳ماهه دانه خور دارم چند دقیقه میشه که دانه میخوره یا اب میخوره بالا میاره چکارش کنم

سلام وقت بخیر

احتمالا درگیری گوارشی داره ولی بهتره مراجعه حضوری داشته باشید تا بطور دقیق معاینه و بررسی شود. فعلا بطور موقت از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق راهنمایی داروخانه اجرا کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
یک جوجه مرغ ابریشمی دارم روش جسم سنگین افتاد بعد از دو روز که بهش دست زدم بدنش به طور خیلی غیر طبیعی باد کرده ... سلام وقت بخیر احتمالا به واسطه شدت ضربه، یک یا چند کیسه هوایی که کمک به تنفس پرنده می‌کند دچار آسیب جدی شده، ...
سلام ببخشید ۳روز پیش پای پرنده ام شکسته و دکتر پرندگان نبود که ببرم میشه کمکم کنید الان یکم سبز مایل به سیاه ... سلام وقت بخیر پا در اثر شدت عارضه دچار التهاب، کوفتگی و کبودی شده، اگر به دامپزشکی مراجعه نکنید، عفونت موضع ...
سلام آقای دکترخوبین یه قناری دارم زیر چشمش خیلی باد کرده آمده بالا حتی زخمش زده بالایی چشمش چرک‌خشک‌ کن دادم ... سلام وقت بخیر قطره آنتی بیوتیک و پماد چشمی مثل سیپلکس و تتراسایکلین استفاده و به دامپزشک حتما مراجعه کن ...
سلام بخیر و خسته نباشید من یه روز هست دو تا جوجه 30 روزه مرغ مینا خریدم اینا یه مقدار بی حالن آیا این طبیعیه ... سلام وقت بخیر، قطعا هرگونه علایمی نظیر ضعف، بی‌حالی، بی اشتهایی، عدم خوردن آب و غذا طبیعی نیست و باید به دامپزشک ...