سلام با سگم اومدیم بیرون فکنم قورباغه خورده نمی دونم خیلی از دهنش کف میاد لطفا سریع بگید چیکار کنم😭

سلام وقت بخیر، به دلیل احتمال مسمومیت با ترکیبات پوستی دوزیستان سریعا به دامپزشک مراجعه گردد.

4.7/5 - (3 امتیاز)
سلام سلام خسته نباشید ۴ روز پیش یه سگ گرفتم سگ از قبل خوب بود قبل اینکه تحویلش بگیریم ولی وقتی تحویلش گرفتیم ... سلام وقت بخیر مسائلی که میفرمایید ، ممکنه آسیب به اعصاب صورت وارد شده باشه که باید توسط دامپزشک معاینه بشه ...
سلام یه توله سگ ۸ ماهه دارم چند روزه چشماش قی میزنه بی حاله و غذا خیلی کم میخوره متاسفانه دسترسی به دامپزشک ... سلام وقت بخیر باید کیت های تشخیص و آزمایش خون انجام بشه به خصوص اگه واکسن نزدن دادن کپسول سفالکسین به اون ...
سلام خسته نباشید ببخشید سگ من از دیروز سه بار استفراغ سفید رنگ مایع کرده و هیچی نخورده فقط بعضی وقتها آب میخوره ... سلام وقت بخیر ۲۴ ساعت بهش ناشتایی بدید هم آب و هم غذا مقداری یخ فقط در جلوش بذارید بعد از ۲۴ ساعت هم با حجم ...
سلام خسته نباشید سگ من ماده است ۱سالو۵ماهشه نزدیک ب ۱ماهوخورده ای هس ک شبا آلت تناسلی خودش لیس میزنه له له ... سلام وقت بخیر، باید معاینه شود و اقدامات لازم مثل ازمایش خون و.. انجام شود تا تشخیص قطعی داده شود.