سلام اگه میشه راهنمای کنید تعادل مرغ مينا من کم شده و به زور راه ميره و به زور روی چوب می ایستاده اشتهاش خوبه اما تعامل نداره راهنمای کنید چه دارویی براش بگیرم نوع و مارک دارو ذکر کنید ممنون میشم اگه راهنمایی کنید با تشکر فراوان

سلام وقت بخیر

با توجه به توضیحات شما، پرنده باید بطور دقیق و بالینی معاینه و سپس درمان شود، لذا مراجعه حضوری ضروری می‌باشد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر عروس هلندی بنده ۷ سالشه تازه برای اولین بار تخم گذاشته ایا نیاز است نزد دامپزشک ببرم سلام وقت بخیر اگر حال عمومی پرنده مساعد و سرحال می‌باشد نیاز به مراجعه نیست.
سلام ی دونه عروس هلندی که ۲ ماه بود گرفتم که دم داشت اما خراب شدش کنده شد موند بعد از ۴ ماه ۲ تا دونه پر دم درامدش ... سلام وقت بخیر احتمالا پرنده مبتلا به فساد پر و منقار طوطی سانان باشد بهتر است که معاینه شود.
سلام خسته نباشید یه بلبل خرمایی دارم 1ماهه که بدنش می خاره وازناراحتی پرهای خودش رومیکنه 1ماه پیش دوتاتخم ... سلام وقت بخیر عوامل مختلفی می‌تواند سبب این رفتار بشود ولی مهم‌ترین آنها شامل استحمام کم، بیماریهای پوست ...
سلام من عروس هلندی دارم و این چند مدت خودشو خیلی می خارونه و بعضی از پرهاشم ریخته بردم دامپزشک گفتن شپش داره ... سلام وقت بخیر، یک عکس یا فیلم با کیفیت از پرنده ارسال کنید. عواملی مانند عدم استحمام کافی، انگل پوستی، فساد ...