سلام..امروز یک توله سگ بومی کوچک اندازه یک گربه از زیر در وارد حیاط خانه ما شده..من مادرش پیدا نکردم و تا حالا تجربه نگهداری از سگ نداشتم..نمی دونم چه غذایی بهش بدم و اینکه روی بدنش حشرات ریزی مثل مورچه و رنگ تیره در حرکت هستند اینا شپش هت یا کک و چه طور میشه درمان کرد؟ من چون الان تو خانه تنها هستم تا دو سه روز دیگه برام مقدور نیست دامپزشکی ببرمش..ممنون میشم راهنماییم کنید..و یک مورد دیگه پوست شکمش یه جوریه انگار مو نداره و رنگش با رنگ بدنش فرق داره اینم طبیعیه؟

سلام وقت بخیر

شکم به احتمال زیاد این طور که میفرمایید مشکلی ندارد
ولی اون حشرات که فرمودید ، کک هستند
باید در صورت امکان موهای حیوان کاملا تراشیده بشه
و سپس از شامپوی ضد کک و کنه یا پودر ضد کک و کنه استفاده بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
درود و مهـــر ی سگ 3ماهه دارم، از 3شب پیش ناگهانی ب هیچ چی لب نزد، اون شب تا صبح سرحال بود ولی ازصبح مثل شمع کم ... سلام وقت بخیر حتما به دامپزشک مراجعه نمایید باید کیت و آزمایش خون انجام بشه
سلام خسته نباشید ژرمن شپرد ۶ ماهه دارم که چند وقتی هست پای عقب میلنگه بردم عکس انداختم میگن دیسپلازی داره ... سلام وقت بخیر دیسپلازی با جراحی بهبود میابد برای اطلاع از هزینه ها با بیمارستان بخش پذیرش تماس بگیرید
سلام یه توله سگ مدتی از خیابون پیدا کردم اوردمش خونه رسیدگی کردم الان بزرگ شده ..نتونستم ببرمش دامپزشکی چون ... سلام وقت بخیر، برای تشخیص نژاد باید عکسی از سگ دیده شود. سگ های خیابان اغلب نژاد بومی یا میکس دارند. به طور ...
ببخشید من یه سوال داشتم هنوز جواب بشوم را ندادید در مورد این بود که من چه نژاد سگی بخرم که خونگی ساکت جثته ی ... سلام وقت بخیر، در حوزه درمان اگر سوالی دارید پاسخگو هستیم.