سلام امروز وقتی پیش خرگوشم رفتم دیدم مدفوعش شل شده است و ممکنه به خاطر خوردن بیش از حد کاهو باشه؟

سلام وقت بخیر، غذای اصلی خرگوش ۸۵٪ یونجه هست. مصرف بیش از اندازه از سبزیجات مخصوصا کاهو میتونه باعث اختلال در دستگاه گوارش خرگوش بشه. رژیم غذایی مناسب بسیار موضوع مهمی در خرگوش ها هست.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من همسترم حالش اصلا خوب نیست هی نفس نفس میکشه و رو پشت میوفته بعدشم نمیتونه پاشه خیلی بیحاله انگار داره ... سلام وقت بخیر مورد اورزانسی هست، جهت بررسی مسکل تنفسی قلبی به نزدیکترین دامپزشک مراجعه کنید.
سلام یه لاکپشت مینیاتوری دارم که چندوقته بدنش زرد شده توی آکواریوم بدون آب نگهش میدارم یه مقدار مرطوبه البته ... سلام وقت بخیر لاک پشت مینیاتوری نداریم بسته به نوع گونه شرایط زندگی‌ فرق میکنه
سلام خرگوشم همش میخابه خیلی بیحال شده دیگ مث قبل جنب و جوش نداره سلام وقت بخیر، سن، نژاد و جنسیتش رو بفرمایید
سلام من لاک پشتم تخم گذاشته گذاشتیم زیر ماسه ولی نمیدونم دمای ماسه چقدر باید باشه جای خنک باشه یا گرم و چه ... سلام وقت بخیر، طول روز 28-32 شب 22-24