سلام امروز اردکم بغلم بود از دستم افتاد پایین الان لنگ لنگان راه میره امکان داره پاش شکسته باشه ؟ هزینه جراحیش چقدر میشه؟

سلام وقت بخیر، اگر راه میرود، احتمال ضرب دیدگی و کوفتگی بیشتر مطرح است ولی اگر روی پای مجروح وزن‌گیری ندارد، حتما به دامپزشک پرندگان مراجعه نمایید تا معاینه و رادیولوژی انجام شود.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام ماهی قرمز دارم چند روزیه خیلی بی حاله خیلییی زیاد چیکارش کنم چهارتا پیش همن یکیشون اینجوری شده احساس ... سلام وقت بخیر، اگر شکم متورم و متسع باشد احتمال بارداری مطرح است ولی اگر روند شنا کردن ماهی دچار اختلال باشد، ...
سلام من یک همستر دارم ۱ سال و ۶ماهه چند روزیه که ی دانه در نزدیکی دهانش زده و امروز ان را زخم کرده ولی زخم چرک ... سلام وقت بخیر، در همستر ۲ ته کیسه در دو سمت گونه قرار داره که محل ذخیره غذاست. در بعضی موارد مثل افزایش سن ممکنه ...
سلام خسته نباشید من یه خرگوش تازه خریدم پاش آسیب دیده و لنگ میزنه موقعه راه رفتن میشه راهنمایی کنین چیکار ... سلام وقت بخیر حتما معاینه بشه و در صورت نیاز رادیولوژی از اون ناحیه جهت بررسی بیشتر انجام بشه
سلام وقت بخیر ما یه خرگوش ۱ ماهه چن روز پیش خریدیم.تا پریروز حالش کامل اوکی بود و خیلی سرحال بود.بازی میکرد ... سلام وقت بخیر از نطر پاستورلا و ای کانیکولی که بیماریه انگلی هست برسی بسه و درمان براس انجام بشه