سلام از چند روزگی میتونم گربمو بشورم؟الان زیر 20روزشه

سلام وقت بخیر

سن خاصی مطرح نیست
فقط به افت دما حساس هستن
بعد از ۴۰ روزگی بهتره

یک امتیاز ثبت کنید
گربه پرشین پنجاه روزه دارم بنظر میاد چشماش انحراف داشته باشه,ایا درست فکر میکنم؟ سلام وقت بخیر احتمال داره مادرزادی باشد ولی برای تشخیص دقیق باید توسط دامپزشک متخصص چشم معاینه شود.
سلام. من یه دونه بچه گربه دارم که از چشم سمت راستش آب میاد و قرمز شده چی باید بهش بدم تا خوب بشه؟ سلام و وقت بخیر، عفونت چشم در بچه گربه ها علل مختلفی داره ، بخصوص اگر ویروسی باشه ممکنه تا مراحل خطرناک و نابینایی ...
زخم کرم‌زده حیوانات را چگونه درمان کنیم؟ در درجه اول درمان را به دامپزشک بسپارید. در صورتی که به درمان تخصصی دسترسی نداشتید، تمام کرم ها را خارج کنید، ...
سلام وقتتون بخیر من گربم سنگ مثانه داشت و عملش کردم الان دوباره به حالا قبلیش برگشته که ادرار خونی داره و توی ... سلام وقت بخیر مورد اول اینکه حتما باید سنگ های قبلی آزمایش بشن که نوعش مشخص بشه مورد دوم الان هم باید سونوگرافی ...