سلام اردک ها فکر کنم سرما خوردن آبریزش بینی وخس خس میکنن چکار باید کرد ممنون

سلام وقت بخیر

از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق توصیه داروخانه اجرا نمایید.

1.5/5 - (2 امتیاز)
سلام ببخشیدمن یه عروس هلندی ۳ماهه دانه خور دارم چند دقیقه میشه که دانه میخوره یا اب میخوره بالا میاره چکارش ... سلام وقت بخیر احتمالا درگیری گوارشی داره ولی بهتره مراجعه حضوری داشته باشید تا بطور دقیق معاینه و بررسی ...
سلام خسته نباشید ، بلدرچین من اسهال‌ های کفی داره و خیلیم عصبیه توانایی بردنش به دامپزشکی رو الان ندارم میشه ... سلام وقت بخیر، احتمالا یک عفونت گوارشی باشد، از داروخانه دامپزشکی یک آنتی بیوتیک برای عفونت‌های گوارشی تهیه ...
سلام من یه عروس هلندی دارم امروز رفت بودم بیرون عروس داخل قفس بود اومدیم خانه دیدم خیلی بی حال روی نوکش خونی ... سلام وقت بخیر احتالات زیادی مطرح می‌باشد، لذا یک فیلم یا چند عکس باکیفیت ارسال نمایید.
درود ، حدود یک هفته ای میشه که عروس هلندی گرفتم مشکلش اینه که سایه خودش روی دیوار می افته و فکر میکنه یه عروس ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما، پرنده احساس تنهایی می‌کند و بهتر هست یک جفت براش تهیه کنید، هم شاداب‌تر ...