سلام آیا یک چهارم استامینوفن پودر شده و باشیر مخلوط شده باعث مرگ بچه گربه میش؟

سلام وقت بخیر

بستگی به وزنش داره
از علائمش بی حالی و وجود خون در ادرار هست
برای احتیاط به دامپزشکی مراجعه نمایید و داروی اختصاصی دریافت کنید

4/5 - (1 امتیاز)
بچه گربه ۲ ماه دارم دستاش لکهایه قرمز داره خیلی با زبون لیست میزنه لطفا راهنمایی کنید سلام وقت بخیر لطفا به دامپزشکی جهت ویزیت دقیق مراجعه بفرمایید چون ممکن هست قارچ باشد
سلام خسته نباشید من الان دو سه روز یه گربه پیدا کردم داخل خیابون آوردمش دارم نگهداریش ازش می‌کنم اون وقت اون ... سلام وقت بخیر غذای خانگی که براش درست میکنین خیلی خوبه اگر اسهال دارد میتوانید از ماست پروبیوتیک و مرغ اب ...
سلام یه گربه اومده تو حیاطمون قبلا هم میومد و میرفت. پای راستش از لگن لنگ میزنه و کامل بالا نگهش میداره.بیحاله ... سلام وقت بخیر احتمال شکستگی وجود دارد که باید در عکس رادیولوژی تشخیص داده شود با نیاز به جراحی دارد یا با ...
سلام خسته نباشید گربه من یک طرف گونه اش ورم کرده ولی سرحاله و غذاش خوبه ولی مثل قبل جنب و جوش نمیکنه دلیلش ... سلام وقت بخیر ممکن هست دچار عفونت دندان و لثه شده باشد لطفا جهت اخذ عکس رادیولوژی از ناحیه فک و معاینه دقیق ...