سلام آیا شما برای گربه هایی که مشکل کلیه دارند دیالیز یا همودیالیز انجام میدین؟هر چند مدت باید گربه هایی که مشکل کلیه دارند همودیالیز باید بشوند؟

سلام وقت بخیر

خیر در ایران انجام نمیشه
بطور کلی در کشور های پیشرفته هم در مراکز تحقیقاتی انجام میشه
چون به شدت کیفیت زندگی پایین میاد

5/5 - (1 امتیاز)
سلام گربه‌ی من پلک سومش از چشمش زده بیرون در اثر ضربه بردم دامپزشکی چشمشو شست و شو کرده و دارو‌های رو داده ... سلام وقت بخیر چند روز دارو ها رو مصرف بفرمایید در صورت عدم بهبود برای جراحی اقدام بفرمایید
سلام خسته نباشید من 18سالمه و ابله مرغون گرفتم میخواستم ببینم که ممکنه گربه ام مریضی از من بگیره اگه ازه چطوری ... سلام وقت بخیر، هیچ شواهدی مبنی بر اینکه ابله مرغان از انسان به گربه منتقل شود وجود ندارد.
سلام وقت بخیر،ما بدلیل اینکه شمال زندگی می کنیم و توی خونه های ویلایی بودیم،گربم دسترسی به بیرون داشته و کم ... سلام وقت بخیر بعید هست که گربه دیگه بتونه شرایط رو بهتر کنه در مرحله اول عقیمش کنید و سپس سعی کنید تو خونه ...
سلام وقت بخیر من نزدیک چهل گربه دارم ولی امسال این گربه ها که بچه به دنیا آوردن هنوز یک ماهشون نشده ویروسی ... سلام وقت بخیر باید نوع دقیق ویروس تشخیص داده شود محل پانسیون باید کامل ضد عفونی و شسته شود جهت دریافت راهنمایی ...