سلام آقای دکتر صبح بخیر من چهار تا جوجه خریدم که دیروز جوجه ها رو کردم در حیاط برای گردش اینا بعد شب که اوردم شان داخل حیاط که برن تو لانه اون موقع همه جوجه ها سالم بودن اب دونه هم میخوردن بعد از گذشت ۱ ساعت دوباره رفتم بهشون سر بزنم دیدم یکی از جوجه ها نمیتوانه راه بره تعادل نداشت رو دو پا وای سه هی میشینه بعد بال هاش هم شل هستش هی میفته زیر پاش بعد امروز رفتم اب و دان بهشون بدم دیدم یکی دیگه از جوجه هام همین مشکل براش پیش آمده دلیل ش چیه ایا خوب میشن اب غذا هم میخورن فقط نمیتونن رو دو پا وای سه هی میشینه تعادل نداره غذا شون هم ذرت هستش

سلام وقت بخیر، احتمالا جوجه درگیر یک بیماری عفونی هستند و قطعا بهتر است معاینه شوند‌. اگر جوجه مرغ و خروس هستند احتمالا بیماری‌هایی نظیر نیوکاسل، آنفولانزا، بردنشیت مطرح است.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر عروس هلندیم چرا نوک هاش را به هم میسابونه یا به میله قفس میمالونه سلام وقت بخیر این یک رفتار عادی در بین اکثر طوطی سانان می‌باشد لذا نگران نباشید.
سلام.وقتتون بخیر.پرنده م از دیروزبیحاله،هرچی میخوره چنددقیقه بعد ازچینه دانش خالی میکنه،استفراغ نمیکنه،غذایی ... سلام وقت بخیر احتمالا یک عامل عفونی در دستگاه گوارش باعث باعث چنین شرایطی شده هرچند عوامل دیگری هم می‌تواند ...
سلام خسته نباشید من یه عروس هلندی دارم قبلا رنگش خاکستری خیلی خوبی بود الان رنگش تغیز کرده مشکیه مشکی شده ... سلام وقت بخیر عوامل مختلفی مانند سن، تغذیه، شرایط نور محیط، استحمام، بیماری‌های متابولیک، التهاب کبد و ...
سلام من یک راهب گرفتم نر هستی یک پاش انگشت اخر یک انگشت اخرو نداره انگشت وبقلش ناخن نداره ولی میتونه پا شو ...