سلام آقای دکترخوبین یه قناری دارم زیر چشمش خیلی باد کرده آمده بالا حتی زخمش زده بالایی چشمش چرک‌خشک‌ کن دادم خوب نشده چشمش گم شده میشه راهنمایی کنید چکارباید کنم عکسشو دارم

سلام وقت بخیر

قطره آنتی بیوتیک و پماد چشمی مثل سیپلکس و تتراسایکلین استفاده و به دامپزشک حتما مراجعه کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام عروس هلندیم قطره کردیم دهنش شروع کرد به نفس نفس حالت کسلی گرفته سلام وقت بخیر احتمالا پرنده را موقع ارائه دارو چرخاندین یا به نحوی اجرا شده که دارو را تنفس کرده یا با مشقت ...
من یه جوجه کوچیک دارم که دقیقاً نمی‌دونم چند روزشه امروز صبح که از خواب پا شدم یدم که نشسته و خوابیده هر چقدر ... سلام وقت بخیر در واقع پرنده خواب نیست بلکه به دلیل ابتلا به یک بیماری عفونی، دچار ضعف، افت قند و فشار شده ...
سلام من یه جوجه مرغ بومی گرفتم همون موقع که آوردمش خیلی بی حال بود الان دقت میکنم میفهمم اسهاله‌ روش درمانی ... سلام وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی داروی اِنروفلوکساسین یا نئومایسین اُکسی تتراسایکلین تهیه و طبق راهنمایی ...
سلام.وقت بخیر.من یک عروس هلندی دارم که مدام نوکش بین پرهاشه و پر هاش در حال ریزشن .استرس دارم که نکنه شپش داشته ... سلام وقت بخیر، یک عکس یا فیلم با کیفیت از پرنده ارسال کنید.در صورتی که پوشش بدنی سالم باشد، نشانه پَر آرایی ...