سلام ، ما دو تا بچه گربه خیلی کوچولو وسط خیابون پیدا کردیم بعد فهمیدیم که مادر این گربه ها اونا رو توی حیاط یک خونه گذاشته و بعد صابخونه انداختشون بیرون و الان ما پیداشون کردیم الان باید باهاشون چی کار کنیم؟😁

سلام وقت بخیر، باید سنشون رو ببینیم چقدره تا توصیه های لازم انجام بشه

3.5/5 - (2 امتیاز)
سلام، ايران زندگي نميكنم ،يك گربه ي نر ٥ ساله دارم كه عقيم نشده است هميشه يك كم ازاد بود توي بالكن كه به خونه ... سلام وقت بخیر اگر علائم بالینی ناشی از بی حالی ، بی اشتهایی و.. نشان میدهد باید توسط دامپزشک ویزیت شود اگر ...
سلام ما یه سوپر مارکت داریم ویه گربه خیابونی هست میاد اونجا . چند روز پیش تصادف کرده بود ولی نه زخمی شد نه اسیبی ... سلام وقت بخیر، در اسرع وقت به دامپزشک مراجعه کنید و گراف تهیه شود
گربه‌ی من ۵ ماهشه مقعد و بدنشون لیس نمیزنه، دود دهنش زخمای عجیبی داره یه ماهه و گاهی مخصوصا بعد از غذا و موقع ... سلام و وقت بخیر باید حتما توسط دامپزشک معاینه بشه تا علت دقیق مشخص و برطرف بشه و در صورت لزوم دارو مصرف کنه اگر ...
سلام بنده بخاطر نارسایی کلیه باید پیوند انجام بدم، گربه خانگی دارم و بیرون و حیاط هم نمیذارم بره، مشکلی برام ... سلام وقت بخیر، اگر حیاط و بیرون نمیره و بیماری خاصی نداره، مشکلی نیست