سلام، یه سگ خیابونی حدودا یه ماهه توی شهرک ما میاد دم خونه ما میشینه و میخوابه و دیگه کلا با همسایه های ما و ما دوست شده. به شدت مهربونه و باهامون بازی میکنه حتی به بقیه سگا پارس میکنه که سمت ما نیان. متوجه شدم که ممکنه از شهرداری بیان سگا رو جمع کنن ولی این بچه یه گوشش تگ شهرداری وصله و فکر میکنم عقیمم شده باشه. حالا تو فکرمه که ببرمش دامپزشکی و بعد بیارمش خونمون ولی چون خیلی بزرگه یکم میترسم نگهداریش سخت باشه. بعد اینکه ممکنه اصلا نخواد تو خونه بمونه و حمله کنه؟ نمیدونم نگرانشم و میخوام کمکش کنم.

سلام وقت بخیر، بهتر هست چون سگ بومی هست و جز نژاد های بزرگ هست داخل اپارتمان نگه داری نشود. اگر حیاط یا باغ دارین بهتر هست آنجا باید. چون این نژاد ها نیاز به فعالیت و تحرک زیاد دارند. اگر هم داخل منزل نگه داری کنین باید روزانه برای فعالیت بدنی این نژاد سگ وقت صرف بشود.

1/5 - (1 امتیاز)
سلام وقتتون بخير سگ من توله ٢ماهه هست امروز بهش استخوان دادم بازي كنه سر استخوانه خورده الان نيم ساعتي شده ... سلام وقت بخیر اگر در ۲۴ساعت آینده علایمی از استفراغ و بی اشتهایی دیدید حتما به دامپزشک مراجعه نمایید و عکس ...
سلام خسته نباشید سگم ۶۱روزه از بارداریش میگذره هنوز زایمان نکرده سلام وقت بخیر، تا حدودا دو روز دیگه نهایتا باید زایمان کنه. اما حتما سونوگرافی برای اطمینان از زنده بودن جنین ...
سلام سگ من ۵ ماهشه هسته سیب و چوبش رو خورده تا الان علائمی نداشته تقریبا نیم ساعته که خورده .من بعد از خوردن ... سلام وقت بخیر مشکلی ندارد اگر علائم خاصی نشان نداد جای نگرانی نیست
سلام من یک ژرمن شولاین ده ماهه دارم که بهش دو ماه هست جوش میزنه جوشها فقط جای خاص نیست کل بدنش هست تعدادش کم ... سلام وقت بخیر، باید از پوست نمونه برداری شود. به دامپزشک مراجعه کنید.