سلام، من عروس هلندیم حدود یه ماه و نیم قبل ی عفونت جزئی داشت ک دکتر برای دو تا انتی بیوتیک باکتری واستاتیک تجویز کردن ، و خوب شد بعد ی هفته ، الان بدون هیچ دلیلی صداش گرفته و گاها نوکشو ب هم می سابه ، عطسه میکنه مخصوصا موقع خاروندن خودش و هر از گاه زیاد خمیازه میکشه ( وقتی خابش می یاد ) نگرانشم ، چیکار کنم؟ نظافت قفس و .. رعایت کردم فقط یک هفتس یکم دمای خونه پایین تر اومده ، ولی من دورشو با پارچه می پوشوندم

سلام وقت بخیر

احتمالا پرنده در حال حاضر درگیر بیماری تنفسی می‌باشد، بهتر است معاینه شود و از قفسه سینه، ریه‌ها و کیسه‌های هوایی عکس رادیولوژی گرفته شود.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام خسته نباشد عروس هلندی من بعد از اینکه از قفس در آوردم بیرون شروع به پرواز کرد و به دیوار خورد و بعد از ... سلام وقت بخیر تمام این رفتارها متعاقب ضربه و تصادف می‌باشد، باید پرنده بطور کامل معاینه، رادیولوژی و داروی ...
ملنگوی ما یکم از پودر قرص نوافن خورده ممکنه خطرناک باشه؟ چی بهش بدم که حالش بد نشه؟ اگر چه اتفاقی افتاد ببرمش ... سلام وقت بخیر بهش ماست پروبیوتیک یا قرص ذغال فعال بدهید، اگر ضعف، گیجی، بی تعادلی و تهوع داشت به دامپزشکی ...
سلام و عرض ادب یک فنچ ماده دارم که از همون اول که خریدم پاهاش یه مقدار ناقصه و معلولیت داره و بهم گفتن که مادرزادی ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات لطفا یک یا چند عکس باکیفیت ارسال کنید و ترجیحا در اولویت حضوری مراجعه ن ...
سلام پرندهام دوروز پیش جگر مرغ خوردن الان بیحال هستن و فعالیتشون کم شده و مدفوعشون هم سبز و ابکی هست باید چیکار ... سلام وقت بخیر جگر مرغ برای تغذیه پرنده اصلا مناسب نیست و لذا خطر مسمومیت و ... وجود دارد، هرچه سریع‌تر توسط ...