سلام، ايران زندگي نميكنم ،يك گربه ي نر ٥ ساله دارم كه عقيم نشده است هميشه يك كم ازاد بود توي بالكن كه به خونه ي همسايه ها هم راه داره ، خيلي به من وابسته بود و هميشه نزديكم بود اما بيشتر از يك هفته پيش كه فصل جفت گيري هست رفت و بعد از ٣ روز زخمي برگشت تيمارش كردم به اجبار يه شب نگهش داشتم اما خيلي سر وصدا كرد فرداش رفت ، امروز دوباره اومد ولي فقط يك كم اب خورد غذا هم خيلي كم ، ازم دوري كرد. ايا جفت پيدا كرده ؟ چرا غذا اينجا نميخوره ؟اگر برگشت باهاش چي كار كنم؟ خيلي ناراحتم و زياد گريه ميكنم چون من هم بهش وابسته ام. از طرفي اگر جفتي پيدا كرده دلم نمياد جداش كنم. ممنون ميشم راهنماييم كنيد

سلام وقت بخیر

اگر علائم بالینی ناشی از بی حالی ، بی اشتهایی و.. نشان میدهد باید توسط دامپزشک ویزیت شود
اگر چنانچه دیگر تمایلی به زندگی در محیط بسته منزل را ندارد به دلیل غریزه اش برای جفت گیری و نشانه گذاری و .. میباشد

یک امتیاز ثبت کنید
سلام گربه dsh من ۵ ماهشه این چند روز خیلی میره پارکینگ و حیاط خونه تا الان مشکلی نبوده حالش خوب بوده امشب الان ... سلام وقت بخیر لطفا جهت سرم تراپی و دریافت دارو های گوارشی به دامپزشکی مراجعه کنین
سلام وقت بخیر من یه بچه گربه که مادر نداشت رو آوردم خونه و چند روزه که بهش شیرخشک مخصوص گربه میدم ولی اسهال ... سلام وقت بخیر باید معاینه و بررسی بیشتر صورت بگیرد امکان داره شیر خشک مصرفی بهش نساخته امکان داره دچار ...
سلام وقت بخیر من یه گربه dsh توی حیاط مون هست بهش غذا میدم و دیگه جایی نرفته یکسال خورده ایه نر هست چندروز ساکت ... سلام وقت بخیر یکی از بیماری های ویروسی تنفسی گربه سانان رو گربه روزانه هر ۶ ساعت دهان باید با دهان شویه کارهگزیدین ...
ما مدت یک ماهه یک گربه خیابانی رو به سرپرستی گرفتیم و الان ۳ ماهشه. این گربه همش به سمت ما و سایر افراد خونه ... سلام وقت بخیر، اگر پرخاشگری مداوم دارد. و اصلا با شما ارتباط نمیگیرد احتما محیط خانه را نپذیرفته. به طور کل ...