سلام،گربه زایمان سختی داشته در کنار خیابان،برگشته خونه با یک بچه که به دلیل نداشتن شیر بچه اش را از دست داده،حالا هر نیم ساعت یکبار وقتی خوابه انگار کابوس دیده باشه از خواب بیدار میشه شروع میکنه به بو کردن و دنبال بچه اش میگیره بعد خودشو لیس میزنه و پستان های خودش را وحشتناک گاز میگیره بطوری که کل بدنش مچاله میشه ،معقدش را لیس میزنه بعد از چند ثانیه دوباره به دنبال بچه اش می‌گردد….

سلام وقت بخیر، احتمالا غدد پستانی عفونت کرده اند یا به علت تجمع شیر به شدت درد دارند. ممکن است جفت یا جنین در رحم باقی مانده باشه و عفونت کنه که حتما باید جراحی بشه. حتما به دامپزشک مراجعه بشه

4.2/5 - (4 امتیاز)
با سلام گربه دوماهه ای دارم که از نظر جثه خیلی کوچیکه مریض شده و غذا نمیخوره و لاغر شده و کمی بدنش گرمه ولی ... سلام وقت بخیر، باید از نظر بیماری های عفونی و ویروسی ابتدا بررسی شود. در بچه گربه ها احتمال ابتلا به انواع ...
سلام یه بچه گربه رو از بالکنمون پیدا کردم بند نافش هنوز بهش وصله چیکار کنم؟؟ سلام وقت بخیر مشکل خاصی نیست اگر توسط دامپزشک جدا بشه بهتره در غیر این صورت هم مشکلی پیش نمیاد
سلام و خسته نباشید سه تا گربه خیابانی شیش ماهه هستن که بالای پشت بام خانه ما زندگی میکنن من غذا و اب بهشون میدم ... سلام وقت بخیر تا زمانیکه اشتها برای غذا نداشته باشد باید حتما سرم بگیرد حتما توسط دامپزشک ویزیت شود و سرم ...
گربه پنج ماهه ای که تازه از خیابون نجات دادیم انگل داره مامانم میخواد بندازتش بیرون😭 انگل ها توی مدفوعش و ... سلام وقت بخیر روزانه به مدت ۵ روز هر ۲۴ ساعت به میزان یک چهارم قرص مبندازول ۱۰۰ مصرف بشه سپس دوهفته بعد دوباره ...