سلام،دیروز یه عروس هلندی تو خیابون پیدا کردیم آوردم خونه چند ساعت بعد شستمش بعدش حالش بد شد لرز داشت جاشو گرم کردم حالش بهتر شد الان یکی از پاهاش جمع هست و درد داره اصلا نمیزاره به پاش دست بزنیم جیغ میزنه و ببخشید مدفوعش هم آبکی شده.تاجش هم کنده شده بود وقتی پیداش کردیم.ممنون میشم کمکم کنید.

سلام وقت بخیر

با توجه به توضیحات ارائه شده، حال پرنده بحرانی بوده و باید با دقت توسط دامپزشک معاینه شود

یک امتیاز ثبت کنید
من یک جوجه دارم مریضه داداشم نازش کرد و بعد به مرغ عشقم دست زد ایا مریضیش انتقال پیدا نمیکنه نگانشم لطفا جواب ... سلام وقت بخیر، اگر بیماری جوجه مریض عفونی و با منشا ویروسی یا باکتریایی باشد، تا حدودی خطر سرایت وجود دار ...
عروس هلندیم افسرده شده و اصن شاد نیست خیلی گازم میگیره و در خدی که خون بیاد بیشتر ساکت و رو دست نمیاد راهنماییم ... سلام وقت بخیر، رفتارهای مطرح شده به دلیل ورود به فصل تولید مثل و متعاقبا قلیانات هورمونهای جنسی می باشد. بهتر ...
سلام مرغ مینام کش مو خورده نسبتا کوچیک هس کش مو باید چیکارش کنم بهش روغن زیتون هم دادم ولی دفع نکرده سلام وقت بخیر، قطعا توصیه به معاینه توسط دامپزشک پرندگان و اخذ عکس رادیولوژی می‌گردد ولی با توجه به اینکه ...
سلام یه عروس هلندی دارم تقریبا ۳یا ۴ ماهشه بعد دیروز لز تو قفس درش آوردم پرواز گرد بعد اومد پهلو من نشست وقتی ... سلام وقت بخیر لطفا یک فیلم کوتاه و با کیفیت از رفتار یا عارضه مد نظر ارسال کنید.