سلام،خرگوش من حدود دوروز میشه که شکمش باد کرده و اصلا میلی به غذا نداره،خیلی هم گوشه گیر شده و بیحال،شکمش رو خودم ماساژ دادم تا یه مقدار کم تونست مدفوع کنه و حالش بهتر بشه ولی همچنان همونطور بیحال هستش،خواستم ببینم دارو یا راه حلی هستش که بشه انجام داد؟

سلام وقت بخیر، احتمال عفونت با انسداد در دستگاه گوارش هست و باید معاینه بشه.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید من عروس هلندیم تخم گیر کرده بود روده اش زده بود بیرون رفتیم براش بخیه زدیم ولی هنوز بیحاله ...
سلام من یه خرگوش لوپ ۵ ماهه دارم که جدیدا یه زخمهایی ار دستش شروع شد که به پا و نوک گوشها و بینیش هم رسیده و ...
سلام امروز وقتی پیش خرگوشم رفتم دیدم مدفوعش شل شده است و ممکنه به خاطر خوردن بیش از حد کاهو باشه؟ سلام وقت بخیر، غذای اصلی خرگوش ۸۵٪ یونجه هست. مصرف بیش از اندازه از سبزیجات مخصوصا کاهو میتونه باعث اختلال ...
سلام همستر من تازه زایمان کرده بود همه ی بچه هاش توی چند روز کبود شدند و مردند دلیلش چیه ؟ سلام علت های زیادی از جمله نارس بودن یا کمبود های مادر ممکنه وجود داشته باشه