زخم کرم‌زده حیوانات را چگونه درمان کنیم؟

در درجه اول درمان را به دامپزشک بسپارید. در صورتی که به درمان تخصصی دسترسی نداشتید، تمام کرم ها را خارج کنید، زخم را با بتادین رقیق شده بشویید و صبح و شب با پماد موپیروسین و سیلور سولفا دیازین، زینک اکساید و موپیروسین چرب کنید. هر ۲ ساعت هم آنتی بیوتیک کواموکسی کلاو 156 نیم سی سی بدهید تا زخم کم‌کم بهبود پیدا کند.

4/5 - (4 امتیاز)
سلام توله سگم سه چهار روزه چیزی نمیخوره به شدت لاغر شده نژادش از نوع پاکوتاهه قبلا خیلی شاد و شنگول بود پاس ... سلام وقت بخیر، آیا سگ شما واکسنهایش را به طور کامل دریافت کرده است؟ ممکن است به دلیل شروع برخی بیماریهای ویروسی ...
سلام وقتتون بخیر من به یه گربه خیابونی رسیدگی‌میکنم چند روزیه خیلی میخوابه تا شب میخوابه شب بیدار میشه میره ... سلام وقت بخیر باید سونوگرافی شکم و آزمایش خون انجام شود
سلام من داشتم اسباب بازیای گربه رو مرتب میکردم بهم حمله کرد و چنگ انداخت بازوهام خراش برداشت واکسنهاشو کامل ... سلام وقت بخیر، به طور کل اگر در ارتباط با حیوانات زیادی در خارج از منزل هستین بهتر است واکسن هاری و کزاز زده ...
سلام من ی گربه dsh حدودا ۲۳ روزه دارم تنها تو جوب بدون مادر بود الان دارم ازش نگهداری میکنم و بهش شیر بدون لاکتوز ... سلام وقت بخیر، متاسفانه منظور سوالتان را متوجه نشدیم.