زالویی که به زبان سگ چسبیده و دهان سگ خونریزی میکند را چگونه بیرون اوریم?

سلام وقت بخیر

باید پس از تجویز دارو ارامبخشی از دهان خارج شود. آزمایش خون گرفته شود و در صورت نیاز داروی مناسب تجویز شود

5/5 - (1 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر چشم راست سگ یکماهه ام عفونت کرده، ترشح زرد میده خیلی کوچیکه میترسم از قطره استفاده کنم به ... سلام وقت بخیر، ابتدا باید حتما مورد معاینه قرار بگیرد. اما میتوانید از قطره سیپلکس هر ۶ ساعت استفاده بفرمایید ...
چه سگ های برای اپارتمان خوب است ؟به جز پامر سلام و وقت بخیر، لطفا اگر سوالی در زمینه درمان دارید مطرح بفرمایید
سلام من. تو چشم سگم. شامپو. زد انگل رفته الا تقریبا ۱۶ ساعته چشاش میسوزه نیمه بازه چیکار کنم؟ سلام وقت بخیر، حتما باید قطره چشمی مصرف شود. لطفا به دامپزشک مراجعه فرمایید تا با معاینه دقیق قطره چشمی مناسب ...
من نزدیک دوماه سگمو موقت فرستادم پناهگاه رفتم تحویل بگیرم پوست استخوان شده بود دور سیاهی چشاش رنگ آبی نفتی ... سلام باید حتما ویزیت شود و شرایط بالینی حیوان بررسی شود تا تشخیص صحیح بدهیم