دو گربه بی مادر رو از سه چهار روزگی بزرگ کردم الان چهار ماهه هستند دیشب تو حیاط یه گربه بزرگ اومده بوده از صدای زیاد گربه مون بیدار شدیم دیدیم یکی از گربه ها مدفوع شل و ادرار کرده و خودشو و همجا رو کثیف کرده و به شدت ترسیده تا حدی که تو حیاط نمیره حتی به زور . حالا اصلا غذا نمیخوره بازی نمیکنه و دست به شکمش بزنیم جنگ میزنه و گاز میگیره و گوشه گیری می‌کنه . ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر

لطفا بدنش رو از نظر وجود گازگرفتگی حتما بررسی بفرمایید و در صورت وجود حتما به دامپزشک مراجعه نمایید که آنتی بیوتیک تزریقی و شستشو زخم باید انجام بشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام توروخدا بهم جواب بدید. گربم ۲ سالشه دیروز از بالکن از ۴ طبقه افتاد پایین . سقف دهنش از داخل ی خط عمیق شکاف ... سلام وقت بخیر، بله این موضوع رو بهش شکاف کام میگن و حتما باید جراحی بشه و با جراحی خوب میشه نگران نباشین
سلام میشه بجای غذای خشک دادن به گربه خودمون براش غذا بپزیم با دستور غذاهای مخصوص گربه؟ سلام وقت بخیر، بله غذای خانگی میتونید بدید.مرغ و (پوره سیب زمینی،برنج،ماکارونی) به صورت آب پر
سلام وقت بخیر،من یک گربه نر دارم که چند وقتی هست به مشکل کریستال مثانه دچار شده،البته بعد کلی آزمایش و سونوگرافی ... سلام وقت بخیر متاسفانه این بیماری ژنتیکی هست و‌ مثانه گربه شما به طور ژنتیکی و‌ارثی سنگ ساز هست حتی اگر ...
سلام وقتتون بخیر گربه من هیمالین. چشماش آب میده از حالت طبیعی بیشتر و دور چشمش متورم شده.ممنون میشم مشاوره ... سلام و وقت بخیر، عفونت های چشم علل مختلفی از جمله باکتریای، ویروسی و ... داره ، فعلا قطره کلرامفنیکل هر ۶ ساعت ...