دلیل ادرار نکردن سگ چیه؟ سگ ما از دیروز بعد از ظهر ادرار نکرده بی حاله چکار باید کرد؟

سلام وقت بخیر، بسته به سن سگ عدم ادرار دلایل متنوعی میتواند داشته باشد. به طور مثال میتواند ناشی از سنگ های ادراری باشد. حتما به دامپزشک مراجعه شود.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر من ۱۰ روز پیش یه هاسکی پیدا کردم که تو زیرزمین نگهداری میشده با شرایط خیلی بد گرفتمش شستشو و ... سلام وقت بخیر حتما باید ازمایش گرفته بشه و معاینه بشه
سلام وقتتون بخیر ببخشید من یه سگ ماده دارم که امروز با یه سگ نر عقیم شده جفتگیری کرد میخواستم بدونم احتمال ... سلام وقت بخیر اگر عقیم شده باشد خیر
سلام خسته نباشید سگ من ماده است ۱سالو۵ماهشه نزدیک ب ۱ماهوخورده ای هس ک شبا آلت تناسلی خودش لیس میزنه له له ... سلام وقت بخیر، باید معاینه شود و اقدامات لازم مثل ازمایش خون و.. انجام شود تا تشخیص قطعی داده شود.
از چه زمانی باید آموزش توله سگ یا بچه گربه جدید را شروع کنیم؟ آموزش می‌تواند به محض اینکه توله سگ یا بچه گربه جدید را به خانه آوردید شروع شود. اجتماعی شدن اولیه و تقویت ...