درود گربم من سه تا بچه داشت حالا دو تاشو واگزار کردم و الان دو سه روزه دو تا سینه عقبیش ورم کرده شرایط ندارم ببرم دامپزشکی و چون گربه خیابونیه بعضی وقتا هم میرع بیرون چه دارویی برا ورم سینش تهیه کنم یا چطور مراقبت کنم خوب شه یه طوله داره هنوز که شیرشو میخوره میشه راهنمایی کنید و این ک دو روزه اینطور شده چار روز پیش دو تا از بچه هاشو واگزار کردم احتمال داره خودش خوب شه ؟

سلام وقت بخیر، سعی کنین این یکی توله رو روی اون دوتا سینه بذارین، به مرور کوچک میشه

1/5 - (1 امتیاز)
خداقوت و خسته نباشید …. ببخشید خواهرم داخل سرویس بهداشتی رو با مواد شوینده وایتکس و جرمگیر داشت میشست من ... سلام وقت بخیر لطفا گربه را در محیطی بگذارید که بوی وایتکس نباشد و آب و غذای حیوان را تعویض کنید
من گریم زیر پای یکی از مهمانانمون رفت و الان فقط میخابه و هیچ کار نمیکنه و از دماغش خون اومد الان باید چیکار ... سلام وقت بخیر، به نزدیکترین دامپزشکی مراجعه کنید و سونوگرافی و رادیولوژی انجام بشه
سلام وقت بخیر یه گربه ۴ ساله دارم که از حدودا یه ماه پیش از چشمش و بینیش ترشحات و خون میومد و چشمش ورم کرده بود ... سلام وقت بخیر احتمالا عفونت تنفسی ایجاد شده و باید آنتی بیوتیک خوراکی یا تزریقی مصرف کنه با توجه به شدت ...
سلام آیا شما برای گربه هایی که مشکل کلیه دارند دیالیز یا همودیالیز انجام میدین؟هر چند مدت باید گربه هایی که ... سلام وقت بخیر خیر در ایران انجام نمیشه بطور کلی در کشور های پیشرفته هم در مراکز تحقیقاتی انجام میشه چون ...